10-04-2013, 20:52
Ostatnio na forum zebraliśmy opinię od Użytkowników.
Oto fragmenty wypowiedzi Użytkowników o forum Ponawijaj.pl
Dalej nie przekonaliśmy Cię ze jesteśmy wyjątkowym forum? Sprawdź nas już teraz!
Oto fragmenty wypowiedzi Użytkowników o forum Ponawijaj.pl
Cytat: Strasznie lubię atmosferę panującą na Ponawijaj. Wszyscy są ze sobą zgrani i mimo różnic poglądowych - respektują zdanie drugiej osoby..~rain
Cytat:Podoba mi się wszechstronność forum . Zawsze znajdę temat który mnie interesuje...~Maja
Cytat:Na ponawijaj podoba mi się wygląd forum, to, ze style można sobie ustawiać według uznania...~Mariquita.
Cytat:Oprócz monotonii pisania tematów i postów można oderwać się poprzez zagranie w gry online, popisania na sb, obejrzenia filmów, których jest sporo...~Makmej
Cytat:Przede wszystkim mało jest trolli i osób piszących o niczym. Każdy wczuwa się w tworzenie forum, a dla administracji i moderacji każdy użytkownik jest kimś wartościowym, kto zostaje przywitany i nie oceniany na starcie...~Redka
Cytat:Moim skromnym zdaniem jest to najlepsze forum, na jakimkolwiek byłam. Dziękuję za tą miłą atmosferę wśród tak cudownych osobowości...~Shantell
Cytat:Jestem tu od niedawna ale ta atmosfera potrafi tu trzymać. Oby tak dalej...~Leila
Cytat:Z uśmiechem na twarzy przebywam na tym forum. I mam nadzieję, że będzie tu tak dobrze, jak teraz. Z mojej strony mogę powiedzieć, że takiego forum internetowego jak Ponawijaj nie było...~Malone
Dalej nie przekonaliśmy Cię ze jesteśmy wyjątkowym forum? Sprawdź nas już teraz!