W jakich warunkach odbywają się powyższe procesy produkcyjne?
Zastanawiam się, jakie normy i parametry fizyko-chemiczne musi spełnić armatura, która styka się z sokami owocowymi. I czy w jakiś sposób różni się od osprzętu przeznaczonego na przykład do mleka albo alkoholi spożywczych. Sądząc po ilości dostępnych akcesoriów na stronie http://wezetobi.pl/armatura-przemyslowa/...az-gumowy/ wydaje się to więcej niż wysoce prawdopodobne. Tylko jakie dokładnie byłyby to różnice z technicznego punktu widzenia?
Zastanawiam się, jakie normy i parametry fizyko-chemiczne musi spełnić armatura, która styka się z sokami owocowymi. I czy w jakiś sposób różni się od osprzętu przeznaczonego na przykład do mleka albo alkoholi spożywczych. Sądząc po ilości dostępnych akcesoriów na stronie http://wezetobi.pl/armatura-przemyslowa/...az-gumowy/ wydaje się to więcej niż wysoce prawdopodobne. Tylko jakie dokładnie byłyby to różnice z technicznego punktu widzenia?