Dlaczego najniższa możliwa temperatura w profesjonalnych urządzeniach chłodniczych wynosi -24 stopnie Celsjusza?
Oczywiście nie znam wszystkich możliwych specyfikacji, ale ta wartość minimalna w urządzeniach ze strony https://restoquality.pl/chlodnictwo/zamrazarki-sklepowe powtarza się najczęściej. W sumie niewiele mniej od tego, ile potrafią wyciągnąć domowe lodówko-zamrażarki. A co by się stało z produktami spożywczymi, gdyby trzymać je na przykład w -30 albo -50 C?
Oczywiście nie znam wszystkich możliwych specyfikacji, ale ta wartość minimalna w urządzeniach ze strony https://restoquality.pl/chlodnictwo/zamrazarki-sklepowe powtarza się najczęściej. W sumie niewiele mniej od tego, ile potrafią wyciągnąć domowe lodówko-zamrażarki. A co by się stało z produktami spożywczymi, gdyby trzymać je na przykład w -30 albo -50 C?