Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tajniki minibrowarów
#1
Był ktoś kiedyś w takim miejscu? Nie ukrywam, że proces produkcji piwa od kuchni wydaje mi się niezmiernie intrygujący
Tym bardziej, że niedaleko mnie funkcjonuje taki minibrowar - ale nie ma możliwości jego zwiedzania. A informacje opublikowane przez producentów maszyn do produkcji piwa są bardzo ciekawe, ale nie ma ich zbyt wiele. Przydałoby się więcej szczegółów. Na przykład wyjaśnienie tego, czym się różni wspominana na stronie https://salm-austria.com/pl/produkcja-pi...zemyslowe/ obudowa A od obudowy typu B. Albo ile miałoby trwać filtrowanie, czy czas tego procesu jest równie istotny, co jego efektywność i dokładność.

Wiecie, gdzie znajdę wiadomości o funkcjonowaniu minibrowarów?!?
Odpowiedz
#2
Jeśli chodzi o produkcję należy również podjąć współpracę z godną zaufania firmą zajmującą się walidacją czyszczenia. Polecam skontaktować się z https://bnt-sigma.pl/walidacja-czyszczenia. Bardzo fachowo podchodzą do powierzonych im zadań. Kompleksowo przeprowadzą w Twojej firmie szereg usług, które pozytywnie wpłyną na cały proces produkcji począwszy od przeszkolenia pracowników z zasad higieny przez przeprowadzenie inspekcji linii produkcyjnej aż po wykonanie odpowiednich pomiarów. Uważam że są najlepsi w swojej dziedzinie i warto im zaufać.
Odpowiedz
#3
Nigdy nie byłam, ale mój daleki kuzyn się tym zajmuje. Ciekawe hobby
Odpowiedz
#4
Jak dla mnie super sprawa, wymaga bardzo dużo wiedzy, ale efekty są oszałamiające
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości