Witam jaka jest wasza ulubiona słona przekąska? bo na np lubię paluszki, krakersy, słonecznik prażony z solą, jak i również domowej roboty paszteciki lub kulebiaczki
Wymieniłeś chyba wszystkie przekąski
Ja jem głównie krakersy.
Ja akurat nie przepadam za słonymi przekąskami, wole słodkie, ale naturalne czyli owoce, zwłaszcza te suszone. Wiele osób nie wie i nie zwraca uwagi na właściwe przechowywanie tego typu produktów. Najczęściej trzymają je w lodówce, a tak naprawdę nie wszystkie owoce i warzywa powinny być przechowywane w chłodnym miejscu. Tutaj jest bardzo ciekawy artykuł na ten temat
http://www.kobiety.pl/dom/jakich-produkt...-w-lodowce
Wybieram chipsy
Frytki są najlepszą przekąską.
dobre są też kabanosy chilli
Dla mnie najlepszymi przekąskami są owoce i warzywa. Oczywiście raz na jakiś czas lubię przekąsić coś innego i wtedy jem na przykład kabanosy, ser camembert czy orzeszki ziemne. Mam swoją jedną ulubioną przekąskę, którą bardzo polecam. Są to pieczone suszone śliwki owinięte szynka szwarcwaldzką.
Czasami jem paluszki i chipsy, ale raczej sporadycznie. Po słodkie czy słone przekąski sięgam rzadko.
Lubię podjadać słone paluszki.
Ja w zasadzie bardzo rzadko jadam takie przekąski. Jeżeli zdecydowałabym się na coś takiego to pewnie tylko na jakąś imprezę. Może zrobię jakieś fajne przekąski na sylwestra.